CTP: Primul partid cu care trebuie să negocieze domnul Ciucă e PNL

CTP: Primul partid cu care trebuie să negocieze domnul Ciucă e PNL

Cristian Tudor Popescu / Foto digi24.ro

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a spus, vineri, la Digi24, că  Nicolae Ciucă „nu reprezintă opţiunea PNL”. În ceea ce priveşte negocierile pentru formarea unui nou guvern, CTP afirmă că primul partid cu care trebuie să negocieze ministrul interimar al Apărării nu este PSD, ci chiar PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

  "Problema este că nu ştiu ce abilităţi are acest domn Ciucă. L-am văzut. Are nişte discursuri destul de lemnoase, mănâncă talaş mult. Nu l-am văzut să exprime o ideologie, nişte direcţii, convingeri politice. Domnul Ciucă n-are nicio treabă nici cu PNL. El nu reprezintă opţiunea PNL. Liberalii au mers până în ultima secundă cu Cîţu, că n-aveau cum altfel. L-a pus Iohannis.


Are de negociat cu partidele pentru a face un guvern? Păi, primul partid cu care trebuie să negocieze domnul Ciucă nu e PSD-ul, că cu USR am înţeles că nu negociază. E PNL-ul! 
Şi are mari probleme domnul Ciucă în a negocia cu PNL-ul. 

Rădăcinile lui în partid, vechimea lui, capacitatea de a comunica, de a discuta, relaţiona între diversele grupuri din PNL se duce spre zero. Capacitatea operaţională a domnului general în interiorul PNL-ului e foarte scăzută.

De asemenea, e vorba de luarea de măsuri economice, medicale, sociale, nu de măsuri militare. Dânsul probabil că are abilităţi deosebite în direcţia asta. Am văzut. Are medalii, are grad de general cu patru stele, se pricepe. A fost pe frontul de luptă, a fost în Irak. Dar aici nu e vorba de aşa ceva. Nu ştiu ce abilităţi va avea domnul Ciucă să facă lucrurile astea”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările