Cîţu, planuri pentru PNL: „Să câştigăm Craiova, Braşov, Timişoara, Alba, să luăm sectoarele Capitalei şi Primăria generală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu, candidat la şefia PNL. FOTO: Facebook/ Florin Cîţu
Premierul Florin Cîţu, candidat la şefia PNL. FOTO: Facebook/ Florin Cîţu

Premierul Florin Cîţu a prezentat sâmbătă, la Tulcea, unele dintre obiectivele sale pentru viitoarele alegeri locale, enumerând mari localităţi unde PNL a pierdut alegerile trecute sau sectoare ale Capitalei, dar şi Primăria Generală, unde a fost susţinut Nicuşor Dan.

Florin Cîţu a declarat că nimeni nu a dat mai mulţi bani de la buget decât PSD-ul şi nu a cheltuit mai mulţi bani „degeaba”, premierul încurajând liberalii să facă performanţă.

„Oamenii au înţeles un aspect: acolo unde un primar are performanţă, mai primeşte un mandat, acolo unde vine cu pomeni, cu ajutoare sociale, cu tot felul de programe susţinute prin tot felul de ministere, cu tot felul de subvenţii, aţi văzut că nu merge mai departe. Primarii liberali care au făcut performanţă, peste tot în ţară şi-au reconfirmat mandatele şi au fost aleşi de oameni. Asta înseamnă liberalism, asta vrem noi să facem: vrem să facem România liberală”, a afirmat Florin Cîţu sâmbătă, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea. 

Premierul, candidat la şefia PNL, a arătat care sunt obiectivele sale pentru următoarele alegeri locale, pronunţând numele unor mari localităţi unde PNL nu a câştigat alegerile, dar şi pe cele ale sectoarelor Capitalei şi Primăria generală a Bucureştiului, unde PNL a susţinut un candidat din afara partidului. 

„Contează foarte mult să înţelegem că 25 septembrie nu este un final, este, de fapt, un început. Un început pentru Partidul Naţional Liberal care trece într-o nouă etapă, o etapă unde trebuie să devenim cel mai mare partid politic din România. Doar aşa putem să implementăm liberalismul. Şi în acelaşi timp trebuie să ne recâştigăm electoratul nostru tradiţional, electoratul care crede în proprietatea privată care este sfântă şi în antreprenor care este un erou, acel electorat pe care l-am pierdut pe drum. Şi pentru asta va trebui să ne întoarcem să recâştigăm municipiile, oraşele.

Vreau că câştigăm Craiova, vreau să câştigăm din nou Braşov, vreau să recâştigăm Timişoara, Alba, vreau să luă sectoarele 3,4, 5, dar şi sectorul 1 şi 2. Vreau să luăm Primăria Generală (a Capitalei – n.r.). Vreau să luăm, pentru că am arătat românilor că doar prin liberalism putem să dezvoltăm România şi este normal ca toţi românii să beneficieze de pe urmele liberalismului”, a mai afirmat Florin Cîţu.

Vezi şi: Rareş Bogdan: „Peste trei ani va trebui să arătăm ce a făcut Guvernul PNL. Nimeni nu o să întrebe că mai sunt şi alţii pe lângă noi”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite