Cîţu, despre pensiile speciale ale primarilor: Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii

Cîţu, despre pensiile speciale ale primarilor: Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii

Florin Citu FOTO Inquam Photos / George Calin

Premierul interimar Florin Cîţu a declarat, referindu-se la pensiile speciale ale primarilor, că există o reformă a sistemului de pensii şi acolo vor fi luate măsuri pentru toate tipurile de pensii, urmând ca şi cele ale aleşilor locali să fie incluse acolo.

Ştiri pe aceeaşi temă

El a explicat că nu are sens să fie luate decizii în Parlament care sunt împotriva a ceea ce doresc să facă în viitor. 

Florin Cîţu a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, ce se va întâmpla cu pensiile speciale ale primarilor, în contextul în care parlamentarii PNL au votat la fel ca cei ai PSD un raport de respingere a legii prin care acestea erau abrogate. 
„Aici eu aş vrea să fim foarte pragmatici. În fosta coaliţie aveam un grup de lucru care trebuia să găsească soluţii pe sistemul de pensii. Noi vrem să trecem toate pensiile pe principiul de contributivitate. Nu are sens să avem în Parlamentul României şi asta i-am rugat pe parlamentarii PNL, tot felul de proiecte în Parlamentul României care merg împotriva a ceea ce facem noi în programul de guvernare. Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii şi aceste pensii vor fi incluse acolo. Nu are sens să luăm decizii în Parlamentul României care merg împotriva a ceea ce vom face în viitor”,  a afirmat Cîţu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările