Ciolacu, la Congresul UDMR: M-a întrebat cineva ce părere am despre plăcuţele bilingve. Nu văd o problemă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Mediafax
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Mediafax

Preşedinte Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Congresul UDMR, că a fost întrebat ce părere are despre plăcuţele bilingve şi a răspuns că PSD „a rezistat” cu plăcuţa suedeză, astfel că nu vede o problemă cu plăcuţele bilingve.

Marcel Ciolacu a fost prezent la Congresul UDMR de la Sângeorgiu de Mureş, el începându-şi discursul cu o glumă.

„Am în continuare privilegiul să mă adresez româneşte, dar cred că indiferent cum ne adresăm astăzi în faţa dumeavoastră suntem români şi creştini. În drum spre domnul primar şi să particip la Congresul UDMR am oprit la Peco şi m-a întrebat un om ce părere am de plăcuţele bilingve. A rezistat PSD cu plăcuţa suedeză, nu văd o problemă cu plăcuţele bilingve”, a transmis Ciolacu.

Cel de-al XV-lea Congres al Uniunii Democrate Maghiare din România se desfăşoară vineri la Sângeorgiu de Mureş. Printre participanţii la Congres se numără premierul Florin Cîţu şi vicepremierul Ungariei, Semjén Zsolt. Totodată, la Congres vor mai fi prezenţi şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, precum şi alţi lideri de formaţiuni politice din România, Ucraina, Croaţia şi Serbia. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite