Ciolacu îl acuză pe Cristi Barbu că încearcă să fure parlamentari PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat joi pe secretarul general general adjunct al Guvernului Cristi Barbu că ar suna parlamentari ai PSD pentru a-i convinge să se alăture PNL. „Acel infractor îi invită la Guvern să bea cafele”, a adăugat Ciolacu.

„Am înţeles de la colegii mei din Parlament că deja sunt sunaţi de celebrul domn Barbu, de la Guvern, acel infractor, care-i invită la Guvern pe parlamentari să bea cafele. Nu va reuşi pe ultima sută de metri să fure parlamentari PSD”, a declarat Marcel Ciolacu joi, la finalul şedinţei conducerii centrale a PSD.

 La Congresul PSD, Marcel Ciolacu a clamat că vremea tătucilor în partid a apus, aluzie la Liviu Dragnea şi la predecesorii săi. Ciolacu a pledat pentru o conducere colectivă, în care deciziile să fie luate prin dialog şi consens. Patru zile mai târziu, Marcel Ciolacu a stabilit votul pentru moţiunea de cenzură de unul singur, ignorând total partidul. Chiar şi vicepreşedinţii PSD au aflat data moţiunii de pe Facebook, susţin sursele Adevărul.

Sâmbătă, la Congres, Marcel Ciolacu promitea că PSD va fi condus de o echipă. ”PSD s-a bazat de-a lungul timpului pe tătuci. Şi în mod evident acest lucru nu a făcut bine partidului şi nici României. Vremea tătucilor a apus. Eu sunt un om de echipă! Eu vreau un PSD condus de o echipă. Şi de aceea am adus în prima linie cei mai buni oameni! Oameni care şi-au dovedit competenţa atât în organizaţiile, cât şi în comunităţile lor. Oameni care se bucură de încrederea românilor”, spunea Ciolacu. Declaraţia a fost valabilă doar patru zile. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite