Ce spunea Mihail Neamţu despre USR: Radicali, iacobini, extremişti / PNL luat şi el la ţintă: Unii lideri PNL îşi imaginează că Brătianu şi-ar fi schimbat sexul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihail Neamţu, propunerea PMP pentru Primăria Sectorului 3, lansa mai multe atacuri la adresa USR şi PNL în urmă cu o lună, vorbind despre radicalismul celor din partidul lui Dan Barna.

„Ştiţi ce au făcut radicalii, iacobinii, extremiştii de la USR când au aflat că Neamţu ar putea fi candidatul unic al dreptei la Sectorul 3? Au sărit la beregata mea. Neamţu extremistul! Eu sunt extremist că am citit poezia închisorilor (...) Extremist nu eşti atunci când smulgi copilul din familie, îl ideologizezi, apoi îl trimiţi la clinică să-şi facă schimbare de sex?”, a afirmat Mihail Neamţu într-o emisiune transmisă pe YouTube.

„PNL s-a abţinut de la vot, nu ştie dacă e bine ca copiii să-şi aleagă sexul sau nu. Probabil că unii lideri PNL îşi imaginează că un Ionel Brătianu şi-ar fi schimbat sexul. Sau unii lideri PNL îşi imaginează că un Radu Câmpeanu ar fi luat în calcul această posibilitate. Sau poate marele liberal, Neagu Djuvara, ar fi luat în calcul această posibilitate. Să ne spună liderii PNL la ce liberalism se gândesc”, a mai declarat Neamţu în cadrul emisiunii „Sexomarxismul şi ideologia de gen” de pe canalul propriu de Youtube

De asemenea, Neamţu a avut şi alte atacuri la adresa USR.„USR-ul doreşte să introducă ideologia de gen, educaţia sexuală în şcoli. În logica lui Lukacs, care a făcut aşa în Ungaria, odinioară. În logica lui Herbert Marcuse, autorul cărţii „Eros şi civilizaţie”, care socotea că sexualizarea copiilor este cheia spălării lor pe creier”, a adăugat Neamţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite