Băsescu, despre Trump şi injectarea de dezinfectant: „A fost un moment în care preşedintele SUA şi-a pierdut controlul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Digi24
Sursa Digi24

Traian Băsescu şi l-ar fi dorit contracandidat pe Donald Trump într-o cursă pentru alegerile prezidenţiale - a mărturisit fostul şef al statului.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, s-a arătat amuzat într-o intervenţie la Digi24 de declaraţia lui Donald Trump, care se întreba retoric zilele trecute dacă nu cumva s-ar putea injecta dezinfectant în corpul bolnavilor de Covid-19. Traian Băsescu pune această zicere a liderului american pe seama presiunii generate de campania electorală din Statele Unite şi spune că liderul de la Casa Albă s-a vulnerabilizat.

„În campanii, există riscul la unii, n-ar fi primul caz pe care-l văd, să-şi piardă controlul. Nu cred că un om care se autocontrolează poate să dea asemenea sfaturi. Eu cred că a fost un moment în care preşedintele Trump, datorită tensiunii generate de campanie, şi-a pierdut controlul. Va plăti scump aceste sfaturi!”, a declarat duminică seara, la Digi24, Traian Băsescu.

„Să-mi fi dat Dumnezeu un candidat care să spună asemenea prostii în cele două campanii ale mele, nici n-aş fi mai venit la dezbateri! Nu-mi mai trebuia nimic!” - a continuat râzând fostul preşedinte.

„Da, e o vulnerabilitate, (Donald Trump - n.r..) şi-a creat o vulnerabilitate majoră”, a conchis fostul şef al statului.

Oficiali medicali din New York au anunţat că în primele ore după declaraţiile lui Donald Trump, s-au confruntat cu o creştere a cazurilor de intoxicaţii cu dezinfectanţi.

În Statele Unite au loc alegeri prezidenţiale la începutul lunii noiembrie, iar Donald Trump candidează pentru un nou mandat, avându-l drept contracandidat din partea democraţilor pe fostul vicepreşedinte Joe Biden. 

Pe aceeaşi temă: 

Explozie de apeluri privind ingerarea de dezinfectant în SUA după declaraţiile lui Trump despre injecţii cu dezinfectant 

După gafele monumentale din ultima vreme, Trump nu mai vrea să-şi piardă timpul în conferinţe de presă

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite