Anca Dragu: Nu este un moment prielnic pentru alegeri anticipate. Ne trebuie un guvern cu puteri depline

Anca Dragu: Nu este un moment prielnic pentru alegeri anticipate. Ne trebuie un guvern cu puteri depline

Anca Dragu, preşedinta Senatului FOTO Facebook Anca Dragu

Preşedinta Senatului, Anca Dragu, consideră că partidele nu ar trebui să caute soluţia anticipatelor pentru a rezolva criza politică, România având nevoie de „un guvern cu puteri depline”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu susţinem această formulă. În general, alegerile anticipate e destul de dificil să ajungi la ele. Nici nu este un moment prielnic. România are nevoie de un guvern cu puteri depline”, a declarat Anca Dragu, fiind întrebată cum se poziţionează în ceea ce priveşte alegerile anticipate. 

Preşedinta Senatului a subliniat că USR îşi asumă guvernarea, chiar dacă ex-partenerii de Coaliţie nu au vrut să vină aături de formaţiunea condusă de Dacian Cioloş.  „Noi nu fugim de guvernare, nu stăm pe margine pentru calcule cinice”, a spus Anca Dragu.

„Mergem mai departe. Ne-am asumat o misiune. Am primit mandatul din partea preşedintelui Iohannis. Dl Cioloş a fost învestit cu această putere de a forma o echipă guvernamentală şi ca atare mergem mai departe”, a mai afirmat preşedinta Senatului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările