Şefa Comisiei Europene, reacţie după învestirea Guvernului Ciucă. Ce a transmis Ursula von der Leyen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ursula von der Leyen FOTO EPA-EFE
Ursula von der Leyen FOTO EPA-EFE

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a postat pe Twitter un mesaj pentru premierul Nicolae Ciucă, felicitându-l şi transmiţându-i că CE va lucra împreună cu noul Guvern pentru a găsi soluţii împotriva pandemiei şi pentru a implementa PNRR.

   „Felicitări Nicolae Ciucă pentru învestirea în funcţia de prim ministru! Vom lucra împreună cu noul guvern român pentru a găsi soluţii împotriva pandemiei şi pentru a implementa planul naţional de redresare şi rezilienţă”, a scris preşedintele CE pe Twitter.

Guvernul Ciucă a fost instalat în funcţie joi, după ce a primit votul Parlamentului, iar miniştrii au depus jurământul în faţa preşedintelui Klaus Iohannis. „Criza politică s-a terminat”, a anunţat şeful statului. 

Guvernul Ciucă a trecut cu 318 voturi, împotrivă fiind 126 de voturi. Noul Cabinet are pe agenda sa ca priorităţi rectificarea buegatră şi gestionarea pandemiei. De asemenea, noul Guvern trebuie să ia măsuri pentru a gestiona criza energetică, dar şi pentru a pregăti bugetul pe 2022 şi pentru a implementa PNRR 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite