Şedinţă de urgenţă a conducerii PNL. Rămâne sau nu Florin Cîţu propunerea de premier?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea PNL se reuneşte de la ora 17.00 într-o şedinţă de BPN pentru a discuta despre propunerea liberalilor pentru funcţia de premier, fiind posibilă o retragere a încrederii pentru Florin Cîţu şi o propunere a lui Orban pentru şefia Guvernului.

Şedinţa cu liderii PNL vine la mai puţin de o zi de la discuţiile aprinse ale liderilor liberali, în condiţiile în care Orban a precizat că ar vrea retragerea lui Florin Cîţu din funcţia de premier, pentru că el vrea fie funcţia de premier, fie cea de şef al Camerei Deputaţilor. 

Ludovic Orban şi apropiaţii acestuia au dat telefoane la mai mulţi lideri din teritoriu şi membri ai Biroului Executiv pentru a se asigura de faptul că are susţinerea necesară pentru a forţa retragerea lui Florin Cîţu.

Liberalii sunt împărţiţi în acest moment, pe de o parte fiind cei care îi cer lui Orban să nu se agaţe de scaunul puterii şi de funcţii, în timp ce numeroşi şefi de organizaţii sunt susţinători ai actualului preşedinte. „Ce să facem? Să dăm partidul lui Iulian Dumitrescu?” a subliniat un şef de filială pentru „Adevărul” care a punctat faptul că Orban trebuie să aibă o poziţie care să-l menţină într-o poziţie de negociere puternică cu USR-PLUS. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite