În plin scandal cu Dăncilă, Tăriceanu o laudă pe Firea: Ia primele măsuri pentru reducerea poluării cauzate de maşini

În plin scandal cu Dăncilă, Tăriceanu o laudă pe Firea: Ia primele măsuri pentru reducerea poluării cauzate de maşini

Călin Popescu Tăriceanu are cuvinte de laudă la adresa Gabrielei Firea. FOTO Inquam PHotos

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a felicitat-o pe Gabriela Firea pentru faptul că vrea să ia măsuri pentru reducerea poluării cauzate de maşini. Aprecierile lui Tăriceanu vin în contextul tensiunilor cu actuala conducere a PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Bravo, Gabriela Firea! Primele măsuri pentru reducerea poluării cauzate de maşini! E primul pas, trebuie mers înainte! Pe lângă acest proiect, pe care ALDE îl va susţine, e nevoie şi de o campanie de educare şi conştientizare privind nevoia reducerii poluării.

Gabriela Firea a anunţat că, începând de anul viitor, va exista o vinietă de Bucureşti pentru vehiculele care nu sunt înmatriculate în Capitală. Oficialii primăriei au anunţat şi cum se va face verificarea vinietei.

Autoturismele care nu sunt înmatriculate în Bucureşti, la momentul pătrunderii în Capitală, vor trebui să facă dovada că au achiziţionat vignieta Oxigen B (Bucureşti), începând cu 1 ianuarie 2020. Potrivit iniţiativei PMB, taxa pentru a intra în Bucureşti cu un autoturism înmatriculat în alt judeţ va fi de 10 lei pe zi sau 1.900 lei pe an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: