Yango, a cincea aplicaţie de ridesharing  autorizată oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yango a primit aviz tehnic provizoriu de la Ministerul Comunicaţiilor
Yango a primit aviz tehnic provizoriu de la Ministerul Comunicaţiilor

A cincea aplicaţie de ridesharing a fost avizată tehnic, recent,  de Ministerul Comunicaţiilor (MCSI).  Este vorba despre Yango, care se alătură astfel celor autorizate deja, Uber, Bolt, Clever şi BlackCab.

Potrivit informaţiilor furnizate de MCSI, Uber, Bolt şi Yango au primit avize tehnice provizorii, documente ce sunt valabile până la sfârşitul acestui an, în timp ce Clever şi BlackCab deţin avize tehnice valabile până în toamna anului viitor (un an).

În condiţiie în care avizul tehnic provizoriu se poate obţine, potrivit Ordinului MCSI nr. 734/2019, doar dacă firmele se află în curs de auditare, există şanse ca cele trei aplicaţii cu avize provizorii (Uber, Bolt şi Yango) să primească, până la sfârşitul anului, un aviz tehnic valabil timp de un an.

Obţinerea acestui aviz tehnic le permite aplicaţiilor de ridesharing să funcţioneze legal la noi în ţară, iar şoferilor acestora să se autorizeze. Termenul iniţial pentru autorizare a fost începutul lunii noiembrie, dar recent s-a decis prelungirea acestuia până în februarie 2020.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite