Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu, merge la închisoare. Decizia Curţii de Apel e definitivă

Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu, merge la închisoare. Decizia Curţii de Apel e definitivă

Gino Iorgulescu alături de fiul său, Mario Foto Click

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost condamnat definitiv, vineri, la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, după ce în anul 2015, acesta, împreună cu câţiva prieteni, a sechestat şi a bătut un tânăr.

„Condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino-Mario la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în varianta simplă, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ. (...)  Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 9.IV.2021”, se arată în minuta CAB.
 
În 2015, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii profesioniste de fotbal, a ajuns în arestul poliţiei.
 
Procurorii au contestat măsură controlului judiciar în dosarul în care este cercetat penal, iar judecătorii au hotărât să-l trimită în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Decizia instanţei este definitivă.
 
Mario Iorgulescu este acuzat că, împreună cu trei complici, a sechestrat şi a bătut un tânăr pentru o presupusă datorie. După ce victima a scăpat din mâinile lor şi a depus plângere la poliţie, Iorgulescu Junior a apelat din nou la violenţă pentru a scapă, susţin anchetatorii. În plus, a încercat să-i ofere şi bani victimei.
 
În timpul percheziţiilor, în locuinţele suspecţilor, au fost găsite arme albe şi două pistoale de tip airsoft.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările