Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu, merge la închisoare. Decizia Curţii de Apel e definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gino Iorgulescu alături de fiul său, Mario Foto Click
Gino Iorgulescu alături de fiul său, Mario Foto Click

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost condamnat definitiv, vineri, la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, după ce în anul 2015, acesta, împreună cu câţiva prieteni, a sechestat şi a bătut un tânăr.

„Condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino-Mario la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în varianta simplă, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ. (...)  Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 9.IV.2021”, se arată în minuta CAB.

În 2015, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii profesioniste de fotbal, a ajuns în arestul poliţiei.

Procurorii au contestat măsură controlului judiciar în dosarul în care este cercetat penal, iar judecătorii au hotărât să-l trimită în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Decizia instanţei este definitivă.

Mario Iorgulescu este acuzat că, împreună cu trei complici, a sechestrat şi a bătut un tânăr pentru o presupusă datorie. După ce victima a scăpat din mâinile lor şi a depus plângere la poliţie, Iorgulescu Junior a apelat din nou la violenţă pentru a scapă, susţin anchetatorii. În plus, a încercat să-i ofere şi bani victimei.

În timpul percheziţiilor, în locuinţele suspecţilor, au fost găsite arme albe şi două pistoale de tip airsoft.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite