Mario Iorgulescu află dacă va fi sau nu arestat în lipsă. Soarta beizadelei şefului LPF va fi decisă pe data de 5 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii cer Tribunalului Bucureşti emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pe nnumele lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu - preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal - acuzat de omor şi conducere sub influenţa acoolului sau a alttor substanţe interzise.

UPDATE: Tribunalul Bucureşti se va pronunţa în data de 5 martie cu privire la mandatul de arestare în lipsă cerut de procurori pe numele lui Mario Iorgulescu.

În septembrie anul trecut, bolidul Aston Martin condus de Mario Iorgulescu – beat fiind – a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism marca Audi, condus de un bărbat, care a decedat pe loc.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au anunţat într-un comunicat că la data de 17.02.2020 au sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Acesta conducea cu 162 km/h, cu o alcoolemie de 1,9 g/l şi după ce consumase cocaină.

Mario se recuperează în Italia

Mario Iorgulescu se află într-o clinică de recuperare din Italia, se arată în documentul citat. „La data de 19.09.2019, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Iorgulescu Gino-Mario sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.În aceeaşi zi, organele de urmărire penală s-au deplasat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti, Secţia ATI, unde suspectul era internat din data de 08.09.2019, pentru aducerea la cunoştinţă a calităţii procesuale şi a acuzaţiilor, însă, dată fiind starea de sănătate critică a persoanei în cauză, această activitate nu a putut fi realizată, medicii responsabili de tratarea pacientului apreciind că nu era oportună realizarea acestei activităţi procedurale. La data de 23.09.2019, suspectul fost externat pentru a fi transportat la o clinică de terapie intensivă din Italia, unde a rămas internat până la data de 07.10.2019, când a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, la data de 31.10.2019, a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află şi în prezent”, arată sursa citată.

Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie, soldat cu moartea unui alt tânăr, după ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, evaluat la 300.000 de euro. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni şi o fată de 6 ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite