Cristi Borcea, predare cu repetiţie. În prima fază, poliţiştii nu primiseră documentele de încarcerare. Ce l-au sfătuit ofiţerii

Cristi Borcea, predare cu repetiţie. În prima fază, poliţiştii nu primiseră documentele de încarcerare. Ce l-au sfătuit ofiţerii

Cristi Borcea

Fostul acţionar al lui Dinamo, Cristian Borcea, condamnat joi la cinci ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor, a încercat să se predea imediat Poliţiei Ilfov, dar nu a avut succes. Asta pentru că judecătorii au dat sentinţa aproape de miezul nopţii, iar o oră mai târziu, când Borcea s-a prezentat la IJP Ilfov, poliţiştii nu primiseră documentele oficiale emise de judecători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Drept urmare, fostul acţionar dinamovist a fost sfătuit de poliţişti să se ducă acasă şi “să aştepte un telefon” pentru a fi anunţat că trebuie să se predea. Acest lucru s-a întâmplat, vineri, în jurul orei 06.00, iar Borcea a ajuns în arest.
Alături de Borcea e condamnat şi fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, care a primit nouă ani de închisoare. De asemenea, ex-acţionarul dinamovist Dragoş Săvulescu e şi el implicat în acest caz şi a primit sentinţă definitivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: