Cei trei bărbaţi arestaţi în luna august, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi viol asupra a doi copii, trimişi în judecată

Cei trei bărbaţi arestaţi în luna august, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi viol asupra a doi copii, trimişi în judecată

FOTO ARHIVĂ

Cei trei bărbaţi arestaţi preventiv în august, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi viol asupra a doi copii, fapte comise în 2013, într-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei, au fost trimişi în judecată de procurori. În cazul unui alt bărbat, suspect în acest caz, s-a dispus disjungerea cauzei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a trei inculpaţi, pentru lipsire de libertare în mod ilegal (două infracţiuni) şi participaţie improprie la viol (două infracţiuni), se arată într-un comunicat de presă transmis, luni seară, de Parchetul General.
 
Prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus disjungerea cauzei, în vederea continuării urmăririi penale pentru lipsire de libertare în mod ilegal (două infracţiuni) şi participaţie improprie la viol (două infracţiuni), faţă un suspect.
 
În rechizitoriu se arată că, în 7 aprilie 2013, cei trei inculpaţi trimişi în judecată, împreună cu suspectul faţă de care s-a dispus disjungerea, au lipsit de libertate în mod ilegal doi copii, în apartamentul din Sectorul 2 al Capitalei aparţinând unuia dintre inculpaţi.
 
"Minorii au fost ţinuţi împotriva voinţei lor în apartament din data de 07.04.2013, în jurul orei 21,30, până la data de 08.04.2013, în jurul orei 04,00 dimineaţa, timp în care au fost agresaţi, umiliţi şi constrânşi să întreţină acte sexuale orale între ei, fiind bătuţi şi ameninţaţi cu pistolul. Minorii au fost aduşi pe rând în apartament de către dintre unul dintre inculpaţi", scrie în comunicatul Parchetului.
 
Conform sursei citate, desfăşurarea activităţilor infracţionale săvârşite în apartament a fost fixată de către agresori, aceştia filmând şi fotografiind pe cei doi minori, dar şi pe ei înşişi când îi agresează, îi constrâng şi îi umilesc.
 
Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti.
 
În luna august a acestui an, trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Capitală pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi viol asupra a doi copii, fapte comise în 2013. Ancheta a început după ce poliţiştii au analizat rezultatele percheziţiei informatice dintr-un alt dosar, aflat în lucru în luna iunie a acestui an.
 
Cercetările au fost făcute de poliţişti din cadrul Biroului Agresiuni Sexuale din Poliţia Capitalei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările