Ce a făcut Dan Petrescu, miliardarul mort în accidentul din Milano, cu o zi înainte de tragedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook / imagine rară cu Dan Petrescu şi familia sa
FOTO: Facebook / imagine rară cu Dan Petrescu şi familia sa

Dan Petrescu, cel mai bogat român, care s-ar fi aflat în avionul care s-a prăbuşit în Milano alături de soţia sa, de copilul lor şi de alte cinci persoane dintre care un copil, se îndrepta spre vila sa din Olibia.

Fiul lui Dan Petrescu (30 de ani), care locuieşte în Canada (unde este cercetător), venise în Italia cu un cuplu, căruia i-a botezat ieri un copil. Astăzi, Petrescu (68 de ani) şi familia sa intenţionau sa meargă, alaturi de fini, la Olbia, unde aveau o vilă, conform Gândul.

Mama lui Dan Petrescu are 98 de ani şi se afla în Olbia. Femeie stătea la vila familiei şi îl aştepta pe fiul ei şi ceilalţi invitaţi.

Dan Petrescu, considerat cel mai mare investitor din piaţă, ar fi murit după ce avionul de mici dimensiuni în care se afla a căzut pe o clădire din Milano, Italia.

Avionul fusese achiziţionat în 2015 de Dan Petrescu împreună cu Vova Cohn, fost acţionar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti. 

Opt persoane, între care un copil, au murit în tragicul accident.

Citeşte şi: Dan Petrescu, cel mai bogat român, soţia, fiul şi cinci prieteni ar fi murit în accidentul aviatic de la Milano

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite