Atletul Ştefan Pavel a murit, după 12 zile în care s-a aflat în comă. Organele fostului campion naţional de atletism vor fi donate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Pavel, fostul campion naţional la atletism, în vârstă de 26 de ani, a încetat din viaţă, vineri seară, la Iaşi, după ce s-a aflat în comă timp de 12 zile, familia sportivului declarând că a fost de acord ca organele tânărului să fie donate.

Sora sportivului, Ema Pavel, a declarat că membrii familiei au decis, vineri dimineaţă, ca organele tânărului să fie donate, după ce medicii de la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost spitalizat Ştefan Pavel după o altercaţie, le-au transmis că atletul nu mai are nicio şansă să supravieţuiască. Ştefan Pavel a fost dus vineri seară la Spitalul Sf. Spiridon pentru prelevare de organe.

Sportivul a fost adus la Spitalul de Neurochirurgie în data de 22 septembrie 2013, după ce s-a lovit la cap de o bordură, în urma unei altercaţii în faţa unui local din oraş.

Ştefan Pavel a fost campion naţional la mai multe probe de viteză, la atletism, şi a participat la campionate europene şi la Balcaniadă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite