ANI: Şeful Poliţiei Sector 4 nu poate justifica aproape 60.000 de euro din averea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de aproape 60.000 de euro, între averea dobândită şi veniturile realizate de către şeful Poliţiei Sector 4, comisarul-şef Cornel Drumariu, anunţă ANI.

Şeful Poliţiei Sector 4 nu poate justifica aproape 60.000 de euro din averea sa, susţine Agenţia Naţională de Integritate. „Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 233.343,74 lei (aprox. 58.258 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către DRUMARIU CORNEL, fost funcţionar public cu statut special în cadrul Poliţiei Sector 3 şi actual funcţionar public cu statut special în cadrul Poliţiei Sector 4, în perioada 2007 – 2013”, se arată într-un comunicat al ANi.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Cornel Drumariu.

„Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative. Drumariu Cornel a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, arată ANI.

În mai 2019, Cornel Drumariu, comisar-şef în cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti – Sector 4 şi fostul adjunct al Poliţiei Române Ionuţ Cristian Stan, în prezent chestor de poliţie în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au fost prinşi băuţi la volan. Ambii conduceau maşinile de serviciu. Conducerea Poliţiei Capitalei a cerut schimbarea din funcţie a comisarului şef Cornel Drumariu. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite