Şeful Statului Major al Apărării, testat pozitiv la COVID-19. Ministrul Apărării a intrat în izolare la sediul Ministerului

Şeful Statului Major al Apărării, testat pozitiv la COVID-19. Ministrul Apărării a intrat în izolare la sediul Ministerului

Inquam Photos / Daniel Stoenciu

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, joi seară, că generalul-locotenent Daniel Petrescu, şeful Statului Major al Apărării, a fost testat pozitiv la infecţia cu noul coronavirus, fără a prezenta simptomele bolii. Din motive de precauţie, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, al căru test a fost negativ, s-a izolat la sediul Ministerului, urmând a fi retestat.

Ştiri pe aceeaşi temă

MApN a anunţat, joi seară, că Daniel Petrescu, şeful Statului Major al Apărării, a fost confirmat cu noul coronavirus. 
 
”Au fost luate măsurile stabilite de protocolul aplicabil în această situaţie, generalul-locotenent Petrescu intrând în izolare într-un spaţiu special destinat la sediul MApN, de unde îşi exercită în continuare atribuţiile funcţionale”, a transmis MApN. 
 
Sursa citată a explicat că ministrul Nicolae Ciucă a fost testat negativ în aceeaşi dată, însă, din motive de precauţie, a intrat, de asemenea, în izolare la sediul MApN, urmând a fi retestat în 72 de ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările