Şansa noastră: să o apărăm pe Kovesi!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Da, avem o şansă uriaşă în acest moment: să o apărăm pe Laura Codruţa Kovesi, simbolul luptei împotriva corupţiei, a luptei pentru democraţie şi libertate! Este şansa noastră ca popor care doreşte să rămână în Europa, să asume adevăratele valori şi principii democratice şi ale statului de drept.

Nimic nu putea face mai rău mafiei PSD decât această ieşire total tembelă împotriva lui Kovesi care a devenit un simbol al luptei pentru dreptate nu doar în România, ci, mai ales, în Europa. Câtă minte să ai să declari ca un disperat că Laura Codruţa Kovesi dezonorează ţara şi să o ameninţi public că va avea viaţă grea dacă nu îşi retrage candidatura de la Şefia Parchetului European?! Şantaj pe faţă în stil stalinisto-mafiot: stai în banca ta şi poate te lăsăm în pace. Nu eşti cuminte, te călcăm pe gât, şi chiar te şi arestăm!

Ei bine, toată această mascaradă a PSD-ului nu a făcut decât să declanşeze bulgărele de zăpadă care s-ar putea să ajungă până la urmă să îi îngroape chiar pe ei. Atacul furibund al PSD-ului, pe toate planurile, ca la un semnal, împotriva lui Kovesi arată disperarea şi spaima bandiţilor şi hoţilor din PSD nu atât faţă de numirea acesteia într-o funcţie cheie la nivel european, cât faţă de solidaritatea arătată de toate personalităţile europene faţă de inamicul lor public numărul 1.

Acesta a fost de fapt şocul PSD-ului: că a văzut cât de mult este apreciată Laura Codruţa Kovesi dincolo de graniţele ţării, în condiţiile în care ei reuşiseră nu doar să o demită, dar să îşi fabrice în ţară o imagine alterată, cu o campanie de denigrare mincinoasă orchestrată în laboratoarele PSD. Culmea e că parţial reuşiseră şi îşi savurau victoria. Au avut grijă să o atace în mod concertat şi bine gândit, să fabrice tot felul de ştiri false atât înainte cât şi după demiterea ei. Totul părea că le merge strună, scandalul cu demiterea dispărând cumva din lumina reflectoarelor.

Şi iată că vine bomba: Kovesi favorită să preia funcţia de Procuror Şef al Parchetului European! Asta da belea pe capul PSD-ului. Practic, ceea ce trebuia să facem noi ca popor, adică să o apărăm şi să o apreciem pe Kovesi, fac acum europenii într-un mod eficient şi pragmatic, cu posibile consecinţe dezastruoase pentru corupţii şi hoţii din PSD şi ALDE. Da, doamnă Andronescu, sunteţi cu toţii hoţi sau vă comportaţi ca nişte hoţi!

Europa face ceea ce trebuie să facă! Acum e rândul nostru să facem ce trebuie: să facem dreptate şi să o apărăm pe Kovesi, să îi arătăm că şi noi la rândul nostru, o apreciem şi respectăm pentru lupta ei, să fim alături de ea. Adică, să ieşim în stradă pentru ea! Măcar atât.

Kovesi a devenit un simbol pentru care trebuie şi noi să luptăm! Apărând-o pe Kovesi apărăm de fapt România! Dacă nu acum, atunci când? Dacă nu pentru Kovesi, atunci pentru cine?

No, hai în stradă! Pentru Kovesi şi pentru România!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite