VIDEO Angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul Parlamentului: “Basescu e diabolic!”

În singurul interviu pe care Adrian Sobaru l-a acordat la Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, s-a arătat dezamăgit de faptul că gestul său a rămas fără urmări pentru societate. Concluzia lui a fost că singurul vinovat este şeful statului.

Ştiri pe aceeaşi temă

El a criticat în mai multe rânduri lipsa de solidaritate a românilor, dezbinarea societăţii. Iar vinovat, spune el, este şeful statului.

“Băsescu mi-aş dori să se schimbe. E diabolic prin tot ceea ce face. Gândirea lui e diabolică. Parcă nu-şi mai doreşte cetăţenii pe Pământ. Dar e bun, e foarte bun, nu are cine să-l învinga”, a concluzionat, pe un ton trist şi resemnat, Adrian Sobaru.

Reprezentanţii Televiziunii publice au declarat că-l aşteaptă din nou la muncă pe electrician. "Momentan starea lui de sănătate nu-i permite să facă efort fizic, dar postul lui nu este periclitat, însă nici nu ne-a confirmat că intenţionează să se întoarcă la serviciu. Aşteptăm să ne contacteze", a spus un oficial din TVR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările