Un echipaj al Poliţiei Locale Sector 3, surprins cum doarme în maşină, pe o alee din Parcul IOR VIDEO

Un echipaj al Poliţiei Locale Sector 3, surprins cum doarme în maşină, pe o alee din Parcul IOR VIDEO

Un echipaj al Poliţiei Locale surprins în timp ce dormea în post, pe o alee în Parcul IOR

Ce fac poliţiştii locali noaptea, în misiune. Dorm. Cel puţin asta este exemplul dat de un echipaj al Poliţiei Locale Sector 3 care duminică seara a fost surprins pe o alee din Parcul IOR, dormind în maşina cu care ar fi trebuit să patruleze. Un trecător i-a filmat, precizând totodată că aceştia sforăiau zgomotos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi poliţişti de la Poliţia Locală Sector 3 au fost filmaţi duminică noaptea de un trecător, pe o alee, în Parcul IOR, în timp ce dormeau „în post”. 

„Când am trecut pe lângă maşina lor, cei doi agenţi -  cel de la volan şi cel din dreapta îşi trăseseră scaunele pe spate, pentru a sta mai confortabil - sforăiau destul de tare, întrucât am auzit când am trecut pe lângă autoturism”, a spus bărbatul. Cei doi poliţişti aveau însă un geam deschis la maşina de poliţie cu indicativul B 318 PLS.

Maşina avea motorul pornit, iar din filmare se vede că cei doi agenţi sunt întinşi pe scaunele din faţă şi dorm profund. „Se doarme în post”, a comentat ironic cel care a realizat filmarea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: