Percheziţii în Capitală într-un dosar de şantaj, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare vizând gruparea Cămătarilor

Percheziţii în Capitală într-un dosar de şantaj, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare vizând gruparea Cămătarilor

Percheziţii FOTO iNQUAM PHOTS/Octav Ganea

Poliţiştii fac percheziţii joi, în Capitală, într-un dosar de şantaj, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare vizând gruparea Cămătarilor.

”La această oră poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Serviciul Grupuri Infracţionale Violente şi Serviciul de Acţiuni Speciale pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, iar mai multe persoane din Bucureşti şi Ilfov vor fi conduse la audieri la sediul Poliţiei Capitalei”, anunţă Poliţia.
 
Activităţile menţionate fac parte dintr-un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare.
 
La 01.09.2020 autorul însoţit de alte persoane s-a deplasat la o adresă in Bucureşti, sector 2 unde a provocat scandal public, a ameninţat cu cuţitul o persoană şi a agresat o alta  care a încercat sa se interpună. Ulterior, a ameninţat persoana agresată cu alte acte de violenţa, in sensul că îl va tăia cu cuţitul şi familia va avea de suferit daca va depune plângere şi va da declaraţii la poliţie.
 
In luna octombrie, aceeaşi persoană  a ameninţat o alta cu acte de violenţă, solicitându-i 100 euro.
Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările