Percheziţii la persoane suspectate de furturi din locuinţe, înşelăciune şi cămătărie. 16 suspecţi au fost duşi la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii din Brăila au efectuat 16 percheziţii domiciliare la persoane suspectate de furturi din locuinţe, înşelăciune şi cămătărie. 16 persoane au fost aduse la sediul Poliţiei pentru audieri.

Marţi dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Brăila au efectuat 16 percheziţii domiciliare, în Brăila şi Galaţi, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe, înşelăciune privind societăţi de asigurare şi cămătărie.

”În urma percheziţiilor, au fost ridicate  mai multe bunuri folosite la săvârşirea infracţiunilor. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

La percheziţii au participat poliţişti ai I.P.J. Brăila şi Galaţi, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Percheziţii în Capitală la membrii clanului lui Sile Pietroi

UPDATE VIDEO Grupare care a înşelat peste 70 de firme care vând produse on line, anihilată de poliţişti. 17 percheziţii, în trei localităţi din Alba

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite