Nicuşor Dan: Nu am niciun fel de emoţie pentru majoritatea care va guverna Bucureştiul, cu atât mai mult cu cât avem un program politic comun

Nicuşor Dan: Nu am niciun fel de emoţie pentru majoritatea care va guverna Bucureştiul, cu atât mai mult cu cât avem un program politic comun

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că nu are emoţii în ceea ce priveşte funcţionarea unei majorităţi în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), arătând că a discutat cu consilierii aleşi sub siglele PNL şi USR-PLUS şi că aceştia au în continuare un "program politic comun”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat joi seară, într-o emisiune la Digi 24, dacă este îngrijorat în legătură cu susţinerea proiectelor sale pentru Capitală, în contextul în care în unele zone din ţară PNL şi USR-PLUS nu cad de acord asupra unei majorităţi, cum este cazul Timişoarei, primarul ales Nicuşor Dan susţine că nu este cazul. 
 
"Nu. Sunt două lucruri cumva separate: peste cinci săptămâni o să avem alegeri parlamentare şi sunt dezbateri uzuale în campania electorală care sunt la nivel naţional. La nivelul municipiului Bucureşti eu am avut discuţii foarte constructive şi cu cei din echipa de consilieri a PNL şi cu cei din echipa de consilieri a USR-PLUS. (...) nu am niciun fel de emoţie pentru majoritatea care va guverna Bucureştiul, cu atât mai mult cu cât avem un program politic comun”, a afirmat Nicuşor Dan. 
 
El susţine că situaţia de la Bucureşti este diferită faţă de cea din alte oraşe.
 
"Una sunt declaraţiile care sunt cumva fireşti într-o campanie electorală şi alta este situaţia de la Bucureşti. (...) În Bucureşti lucrurile sunt foarte clare. Oraşul este într-o situaţie gravă şi nu ne permitem să facem jocuri politice în condiţiile în care am fost învestiţi de bucureşteni”, a adăugat Nicuşor Dan.
 
Primarul ales al municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a declarat, după ce joi au eşuat negocierile cu PNL Timiş pentru guvernarea locală, că este dispus să facă o alianţă chiar şi cu PSD sau Pro România, pentru majoritate în Consiliul Local Timişoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările