Nicuşor Dan a anunţat că încep lucrările pentru astuparea gropilor din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax (arhiva)
Foto Mediafax (arhiva)

Nicuşor Dan a spus în cadrul conferinşei de presă de astăzi, că vor începe lucrările pentru astuparea gropilor la nivelul întregii Capitale, de săptămâna viitoare. Acesta a zis că este de acord ca fiecare primărie de sector să demareze acţiuni de asfaltarea a gropilor pentru ca în maxim 2 luni problema să fie rezolvată.

„Avem trei restanţe în momentul acesta: dezinsecţia, dezinfecţia şi deratizarea, gropile şi iarba din parcuri. În săptămâna următoare o să începem rezolvarea fiecăreia dintre aceste probleme. Am avut o problemă şi cu întârzierea bugetului şi cu faptul că aceste servicii erau prestate de companiile municipale care nu au fost finanţate, nu mai au oameni, utilaje, ITP. În momentul acesta avem banii şi, cu mici proceduri administrative, vom începe să rezolvăm", a declarat Nicuşor Dan. 

Nicuşor Dan a vobit şi de Podul Ciurel şi a precizat că se vor face mici ajustări pentru a putea fi folosit aşa cum este în prezent.

Podul Ciurel a fost deschis circulaţiei pe 22 septembrie 2020 şi cele trei benzi  care vin din Splaiul Independenţei au fost blocate de maşini.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite