Elev de la Jean Monnet, reţinut direct din cancelaria liceului pentru un accident rutier comis anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev de la Jean Monnet a fost reţinut de poliţişti, azi direct din cancelaria liceului, pentru un accident rutier pe care acesta l-a comis anul trecut.

UPDATE 15.50 Mihaela Gună, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţilor de Părinţi, a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro că acţiunea poliţiştilor nu a fost una corectă. "Cred că puteau să mai aştepte câteva ore pentru a-l ridica de acasă, nu direct de la liceu. Din punct de vedere moral, oamenii legii nu au acţionat corect, însă legal, nu au greşit cu nimic. Oricum, o astfel de acţiune poate perturba activitatea unui liceu", a spus Mihaela Gună.

De asemenea, aceasta a adăugat că a înaintat o cerere către Ministerul Educaţiei prin care cere ca cele două instituţii să găsească o soluţie pentru problemele unităţilor de învăţământ din Bucureşti. "Am propus o întâlnire dintre reprezentanţii Ministerului Educaţiei şi noi, în care să stabilim un program care să ducă la diminuarea acestor acte infracţionale comise de copiii din unităţile de învăţământ din Bucureşti, care sunt din ce în ce mai dese. Până acum nu am primit nici un răspuns", a adăugat preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţilor de Părinţi.

UPDATE 15.25

Un elev din clasa a-XII-a de la Liceul "Jean Monnet" din Bucureşti a fost reţinut, azi, de poliţişti din cancelaria unităţii de învăţământ. Tânărul este suspectat pentru un accident rutier pe care l-a comis anul trecut, potrivit Mediafax.

Acesta este major iar părinţii lui au fost deja anunţaţi că fiul lor a fost luat pentru cercetări, a declarat Marian Banu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite