Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei anunţă sâmbătă prelungirea măsurilor în Bucureşti

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei anunţă sâmbătă prelungirea măsurilor în Bucureşti

Imagine/inquam

Comitetul Municipiului Bucureştiului pentru Situaţii de Urgenţă se va întruni sâmbătă în şedinţă, pentru prelungirea măsurilor dispuse în contextul pandemiei de SARS-CoV-2, a anunţat prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Avem şedinţă pentru prelungirea măsurilor care expiră sâmbătă noaptea”, a precizat joi prefectul Alin Stoica, potrivit Agerpres.
 
Pentru Bucureşti s-au înregistrat în ultimele 24 de ore 4,41 de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.
 
Pe 10 aprilie, CMBSU a adoptat o hotărâre conform căreia pe 23 aprilie, în vinerea dinaintea Floriilor, magazinele sunt deschise în Capitală până la ora 20.00 şi a prelungit măsurile dispuse deja.
 
Printre acestea se numără:
 
Circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei este interzisă în intervalul orar 22.00 - 5.00 în zilele de luni până joi şi în intervalul orar 20.00 - 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, cu condiţia menţinerii incidenţei cumulate la cel mult 7,5/1.000 de locuitori.
 
Programul operatorilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări servicii în spaţii închise şi /sau deschise, publice şi/sau private, se poate desfăşura în intervalul 5.00 - 18.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. În zilele de luni - joi, programul poate fi desfăşurat în intervalul orar 5.00 - 21.00, cu condiţia menţinerii incidenţei cumulată la cel mult 7,5/1.000 locuitori. Prin excepţie, în intervalul orar 21.00 - 5.00 în zilele de luni până joi, respectiv 18.00 - 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă duminică, pot fi făcute livrări la domiciliu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările