Încă o reducere a numărului de mijloace de transport ale STB scoase pe traseu

Încă o reducere a numărului de mijloace de transport ale STB scoase pe traseu

STB igienizează periodic mijloacele de transport în comun  / FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Începând de la 1 aprilie STB a redus numărul mijloacelor de transport ieşite pe traseu. Astfel, se ajunge la o reducere cu până la 40% a mijloacelor de transport public din Bucureşti, după ce la începutul epidemiei numărul vehiculelor care circulau a fost redus cu 25%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul program, cu orarul de trecere prin staţii pentru fiecare linie, este disponibil pe site-ul STB SA (www.stbsa.ro), iar pentru cei care au la dispoziţie un telefon mobil cu conexiune la internet, STB SA recomandă utilizarea aplicaţiei InfoTB (Info Transport Bucureşti).

Totodată, STB SA anunţă că va continua procesul de dezinfectare a tuturor vehiculelor aflate în traseu, cu două treceri pe zi, folosind substanţe care distrug virusurile (pe bază de clor) şi va menţine eforturile de igienizare a acestora şi a staţiilor de tramvai.

STB SA face apel la public să respecte regulile de igienă personală şi de protecţie transmise de autorităţi, să se informeze numai din surse oficiale şi să urmeze ghidurile de pe pagina de internet https://fiipregatit.ro.

STB SA le recomandă călătorilor să utilizeze preponderent modalităţile alternative de achiziţie şi de plată a călătoriei, puse la dispoziţie: încărcarea online a cardului de transport nominal, plata prin intermediul aplicaţiei de mobil BPay sau plata prin SMS. Aplicaţia gratuită BPay permite achiziţionarea de titluri de călătorie direct de pe telefonul mobil de tip smartphone cu conexiune la internet, fără a fi necesară existenţa unui card de transport. Detalii se găsesc pe site-ul www.stbsa.ro.

Pe de altă parte, STB SA aminteşte că activitatea directă de relaţii cu publicul a fost suspendată până la o dată care va fi comunicată ulterior şi recomandă utilizarea datelor de contact prin internet sau telefon. Astfel:

- pentru informaţii generale sau sesizări referitoare la programul de circulaţie: telefon +40219391;

- pentru informaţii şi sesizări referitoare la titlurile de transport (plata prin intermediul telefonului mobil, plată online, carduri STB, centre de vânzare etc): telefon +40213365650/ interior 30 sau interior 31; +40213074180; +40213111398;
- pentru avize edilitare, închiriere vehicule, obiecte pierdute, răspunsuri la petiţii şi adrese, angajări, pensionări, cursuri de formare profesională: telefon +4021 307 4426;

- pentru informaţii şi sesizări referitoare la corpul de control: telefon +40214503952.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: