10 ciudăţenii despre sex: cât durează orgasmul unui porc şi câte calorii conţine o linguriţă de spermă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întotdeauna au existat fel de fel de discuţii pe marginea practicilor sexuale bizare sau asociate cu lucruri mai puţin cunoscute legate de reproducere şi de obiceiurile sexuale. Astăzi, „Adevărul“ vă prezintă zece curiozităţi despre sex.

Psihologul şi sexologul Cristian Delcea a relatat pentru „Adevărul“ câteva lucruri mai puţin cunoscute legate de diverse practici sexuale sau de curiozităţi ale reproducerii.

1. Cercetători susţin că porcii au un orgasm prelungit care se întinde pe 30 de minute.

2. O femeie obişnuită va întreţine relaţii sexuale de peste 3.000 de ori în intervalul cuprins de la prima menstruaţie şi până la menopauză.

3. Există unii oameni care găsesc o plăcere incredibilă în a face sex cu jucării de pluş sau diverse obiecte alcătuite din acest material. „Este o viaţă sexuală închipuită, pentru că nu poţi întreţine relaţii sexuale cu un ursuleţ de pluş. Este o viaţă sexuală imaginară“, explică sexologul şi psihologul Cristian Delcea.

4. Dimensiunea vaginului descreşte cu 30% pe măsură ce femeia se apropie de orgasm.

5. Unii lei se împerechează de peste 50 de ori în fiecare zi, în timp ce şobolanii de vreo 20 de ori pe zi.

6. O linguriţă de spermă conţine aproximativ cinci calorii.

7. Cuplurile din Grecia întreţin relaţii sexuale de aproximativ 138 de ori pe an şi figurează în topul activităţii sexuale, în timp ce japonezii ajung la 45 de partide de sex pe an, ceea ce îi plasează pe ultimul loc în acelaşi top.

8. Una dintre cele mai controversate practici sexuale întâlnite de-a lungul timpului ţine de plăcerea unei persoane de a face sex cu o altă persoană... moartă. Deşi sunt o mulţime de oameni care după trecerea în nefiinţă a unei persoane abuzează cadravul acesteia, şi mai mulţi sunt cei care nu sunt de acord cu o astfel de practică sexuală, pe care o blamează. Mai mult decât atât, astfel de practici sunt pedepsite grav de lege.

„Toate aceste practici de tip zoofilie-necrofilie sunt de când lumea şi pământul şi au luat naştere din curiozitate. Fac parte din curiozităţi care pentru unii oameni s-au transformat în plăcere“, explică psihologul Cristian Delcea.

9. Pământul ar putea fi repopulat, până la nivelul actual, cu o cantitate de spermă care ar putea încăpea într-o capsulă de penicilină.

10. Se pare că cercetătorii britanici ar fi descoperit faptul că cei care fac sex cu şosetele în picioare sunt mai predispuşi să aibă orgasm în comparaţie cu cei care au picioarele goale în timpul unei partide.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite