Sergiu Litvinenco, atac la Alexandru Stoianoglo: „Procuratura Generală a devenit ultima speranţă a hoţilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Litvinenco, ministrul Justiţiei
Sergiu Litvinenco, ministrul Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Sergiu Litvinenco, a lansat un nou atac la adresa procurorului general, Alexandru Stoianoglo. De data aceasta, Litvinenco îl acuză pe Stoianoglo că ar fi minţit când a declarat că preşedintele Maia Sandu i-ar fi cerut să deschidă dosare penale opoziţiei parlamentare.

„Despre declaraţiile lui Stoianoglo de azi. Cetăţenii îl plătesc cu 34 de mii de lei pe lună nu ca să facă politică, dar ca să prindă hoţii. Nu prea a prins hoţi, dar se vede lider al opoziţiei. De minciuni nu mai spun nimic. L-a eclipsat şi pe Dodon. De exemplu, a spus că la ultima şedinţă a CSS-ului i s-ar fi dat indicaţii să deschidă dosare penale pe liderii BECS. Dincolo de faptul că sunt minciuni sfruntate, la ultima şedinţa Stoianoglo nici măcar nu a fost prezent… Pot să continui. Dar mă opresc prin a face o concluzie tristă: Procuratura Generală a devenit ultima speranţă a hoţilor.”, a scris Litvinenco pe Facebook.

Procurarul general Alexandru Stoianolgo a dezvăluit joi, 19 august, că preşedintele Maia Sandu i-ar fi reproşat, în cadrul şedinţei Consiliului Suprem de Securitate, de ce încă nu a deschis dosare penale pe numele mai multor deputaţi din opoziţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite