DOCUMENT Gabriela Firea l-a invitat pe Ion Ceban într-o vizită oficială la Bucureşti

DOCUMENT Gabriela Firea l-a invitat pe Ion Ceban într-o vizită oficială la Bucureşti

Primarul de Chişinău, socialistul Ion Ceban, este aşteptat într-o vizită oficială la Bucureşti, la invitaţia Gabrielei Firea. Ion Ceban a decis să publice scrisoarea prin care a fost invitat să viziteze capitala României, după ce în presă au apărut informaţii că Primăria Bucureşti a negat că Gabriela Firea a făcut o asemenea invitaţie.

În document, Ion Ceban este felicitat cu victoria în alegerile din Chişinău şi este invitat să întreprindă o vizită oficială la Bucureşti atunci când agenda sa îi permite acest lucru.

„Ne propunem să revenim la Bucureşti în perioada imediat următoare, unde ne preconizăm să organizăm şi o Serată a Chişinăului la Bucureşti. În următoarele saptamâni, grupuri de specialişti vor merge pentru a face schimb de experienţe în diverse domenii”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Ion Ceban a subliniat că „în cel mai scurt timp vom stabili o agendă comună de priorităţi şi o foaie de o
parcurs pentru anul 2020”.

„Prea mult Chişinăul a fost dezbinat pe criterii politice şi reiterez poziţia mea fermă, voi fi primarul tuturor locuitorilor”, a mai spus Ion Ceban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: