Curtea de Apel a menţinut decizia de arest la domiciliu a deputatei Marina Tauber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel a menţinut  măsura de arest la domiciliu pentru 30 de zile a deputatei Marina Tauber, luată de Judecătoria Chişinău, sediul Ciocana. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către Cătălina Bogonos, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Anticorupţie.

„Examinarea de către Curtea de Apel a cererii de arestare a deputatei Reghina Apostolova înaintată de procurori a fost amânată pentru data de 1 octombrie, la ora 13.00”, a precizat Cătălina Bogonos.

Amânarea a survenit în condiţiile în care examinarea cererii de arestare preventivă a Marinei Tauber s-a prelungit. „Următoarea dată când era posibilă examinarea cererii în ce o priveşte pe Reghina Apostolova a fost 1 octombrie”, a declarat Cătălina Bogonos.

Deputatele Marina Tauber şi Reghina Apostolova, cărora Parlamentul le-a ridicat imunitatea pe 16 septembrie, au fost reţinute în aceeaşi zi. Procuratura Generală a menţionat că reţinerea vine ca urmare a „încercării acestora de eschivare de la acţiunile de urmărire penală”. Cele două sunt cercetate pentru complicitate la frauda bancară. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite