FOTO Celebritatea lui Putin nu are limite. Chipul preşedintelui rus a ajuns pe prezervativele din Georgia

FOTO Celebritatea lui Putin nu are limite. Chipul preşedintelui rus a ajuns pe prezervativele din Georgia

FOTO aiisacondoms.com

Prima fabrică de prezervative din Georgia, Aiisa, a scos spre vânzare condoame pe care este imprimată caricatura preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin. Reprezentanţii Aiisa au decis anume în aşa fel să marcheze împlinirea a 10 ani de la războiul ruso-georgian.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Noi trebuie să ţinem minte agresiunea rusă şi simbolul ei, Vladimir Putin”, se arată în mesajul companiei Aiisa, citat de presa din Georgia.

Cei de la Aiisa promit că în fiecare lună vor veni cu un design nou al prezervativelor. De exemplu, în septembrie vor fi produse prezervativele dedicate „căderii oraşului Sukhumi” (în războiul dintre Georgia şi separatiştii din Republica Abhazia, anul 1993).

În octombrie, ar urma să fie produse prezervative cu prilejul aniversării zilei de naştere a liderului de la Kremlin.

„Sunt convins că produsul va avea popularitate mare şi în Ucraina”, a declarat fostul viceprocuror general de la Kiev David Sakvarelidze, pe pagina sa de Facebook, comentând ideea celor de la Aiisa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările