Droguri de peste 5 milioane de lei, ridicate de poliţiştii din Bălţi. Patru tineri au fost reţinuţi

Droguri de peste 5 milioane de lei, ridicate de poliţiştii din Bălţi. Patru tineri au fost reţinuţi

FOTO Politia.md

Ofiţerii Direcţiei investigaţii Nord a INI al IGP, în comun cu ofiţerii de urmărire penală a Inpectoratului de poliţie Bălţi şi INSP ”Nord”, sub conducerea procuraturii municipiului Bălţi, au destructurat activitatea ilicită a unui grup criminal, specializat în comercializarea drogurilor sintetice de tip PVP prin intermediul magazinelor online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au stabilit că, în perioada mai - septembrie 2021, patru tineri, cu vârstele cuprinse între 21 şi 31 ani, au pus în circulaţie o cantitate de droguri în proporţii deosebit de mari, pe care le realizau pe teritoriul municipiului Bălţi şi zona de nord a Republicii Moldova.

Oamenii legii au efectuat 9 percheziţii la domiciliile suspecţilor, în cadrul cărora au depistat: 5,5 kg de PVP-sare, 1 kg de marijuana, 8 telefoane mobile, cartele SIM, bani în sumă de 32.000 de lei şi 50 euro, cântare electronice, aparat confecţionat artizanal pentru consumul drogurilor, materiale care urmau să fie utilizate pentru substanţelor narcotice.

Valoarea drogurilor ridicate se ridică la suma de aproximativ 5.000.000 lei.

Persoanelor suspectate de comiterea infracţiunii le-a fost aplicată măsura preventivă arestul.  

Dacă vinovăţia acestora va fi demonstrată, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 15 ani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările