FOTO Vagon - cisternă plin cu 50.000 de litri de motorină, deraiat lângă Şimleu Silvaniei

FOTO Vagon - cisternă plin cu 50.000 de litri de motorină, deraiat lângă Şimleu Silvaniei

Vagonul este încărcat cu 50.000 de litri de motorină

Incident periculos în desfăşurare la ieşirea din oraşul sălăjean Şimleu Silvaniei, către Cehei. Un vagon - cisternă, încărcat cu 50.000 de litri de motorină, a deraiat  pe o cale ferată de manevră din apropierea depozitului de combustibil de acolo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din datele primite de la Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, care se află la faţa locului, incidentul s-a petrecut marţi, 21 octombrie, în jurul orei 7.20. Mecanicul unei garnituri de marfă încerca să ajungă la depozitul de carburant situat la marginea oraşului Şimleu Silvaniei, moment în care unul dintre vagoane, plin cu motorină, a deraiat. Potrivit lui Jacodi, vagonul nu s-a răsturnat, dar este înclinat la 45 de grade către valea de pe margine. Lucrătorii CFR, cei ai depozitului şi pompierii caută acum o soluţie pentru tranvazarea carburantului şi repunerea vagonului pe şine.


Până ce zona va fi sigură, pompierii Secţiei Şimeu Silvaniei asigură perimetrul la faţa locului, fiind prezenţi acolo cu două autospeciale.

Citeşte şi Pericol de explozie. Cisternă încărcată cu 23.000 de litri de combustibil, răsturnată pe şosea - FOTO

GALERIE FOTO Autocisternă plină cu bitum, răsturnată pe şosea. Şoferul - încarcerat

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările