Clujean prins în off-side în Sălaj

Clujean prins în off-side în Sălaj

Clujeanul transporta 20 de metri cubi de lemne

În miez de noapte un clujean traversa satul Hida cu remorca încărcată cu 20 de metri cubi de lemne pentru care nu avea acte. Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Hida l-au oprit în trafic ieri dimineaţă, în jurul orei 1,00, şi i-au întocmit dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri dimineaţă, în jurul orei 1,00, poliţiştii de la Secţia de Poliţie Hida au oprit în trafic o autospecială care transporta lemne, însă firma căreia îi aparţine maşina nu avea licenţă de transport public de mărfuri. Şoferul firmei, G. Adrian, în vârstă de 28 ani, din comuna Râşca, judeţul Cluj, a condus autospeciala încărcată cu 20 de metri cubi de cherestea prin centrul localităţii Hida. Oprit de oamenii legii, şoferul nu a putut prezenta licenţa de transport public de mărfuri. Bărbatul nu avea asupra sa nici unul din actele firmei pentru care făcea transportul. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii, de nerespectarea regimului transportului rutier public.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările