Calvarul prin care a trecut o adolescentă de 15 ani. A fost răpită, violată şi bătută cu biciul

Calvarul prin care a trecut o adolescentă de 15 ani. A fost răpită, violată şi bătută cu biciul

Victima a fost preluată de Direcţia pentru Protecţia Copilului FOTO Arhivă

Agresorul este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi lovire şi alte violenţe.

Un tânăr de 21 de ani din Zalău a ajuns în spatele gratiilor, după ce a sechestrat timp de trei zile o adolescentă, pe care a bătut-o cu bestialitate şi a violat-o.
Totul s-a petrecut în perioada 16-18 august, în cartierul Ortelec din Zalău, în urma unei vizite pe care tânăra şi mama acesteia au făcut-o familiei tânărului.

Potrivit procurorilor care au instrumentat cazul, la finalul vizitei, bărbatul s-a oferit să le ducă pe cele două înapoi acasă, cu căruţa, însă odată ajunşi la destinaţie a lăsat-o doar pe mamă să coboare.
Întors acasă împreună cu adolescenta de 15 ani, tânărul a închis-o într-o încăpere şi ori de câte ori cerea să fie eliberată, o lovea fără milă. În una din zile, fata a reuşit să scape, însă a fost prinsă şi bătută cu biciul peste picioare. Mai mult, în ultima noapte petrecută în locuinţa agresorului, victima a fost violată.

Salvarea fetei a fost concubinul său, cu care a reuşit să ia legătura telefonic şi să îi comunice chinurile la care era supusă. Acesta i-a alertat pe poliţişti, care au descins în casa tânărului de 21 de ani şi au eliberat-o pe victimă.  Poliţiştii au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, fata fiind preluată şi internată într-un centru de pe raza judeţului.

În ceea ce îl priveşte pe agresor, acesta a fost reţinut, pentru ca apoi să fie adus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Zalău l-au trimis după gratii pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi lovire şi alte violenţe.

Mai puteţi citi:

Viol înscenat propriei soţii. Scenariul diabolic prin care un bărbat gelos a vrut să-şi trimită amicul la puşcărie doar fiindcă i-ar fi făcut ochi dulci consoartei

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările