Fată de 13 ani răpită şi violată de zeci de ori. Cine este agresorul sexual care a ţinut-o opt luni în captivitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 32 de ani, din judeţul Bacău, a fost arestat sub acuzaţiile de viol şi lipsire de libertate. Judecătorii îl lăsaseră iniţial în libertate pe individ, considerând că nu prezintă pericol social.

Marţi, 18 august, poliţiştii brăileni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din judeţul Bacău, pe numele căruia Tribunalul Brăila a emis un mandat de arestare preventivă pentru viol şi lipsire de libertate.                        

Individul se numeşte Gheorghe Dima, locuieşte în comuna Izvorul Berheciului, judeţul Bacău, şi este fostul concubin al surorii victimei, o copilă de doar 13 ani, conform informaţiilor care ne-au fost transmise de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Bărbatul a răpit-o pe fată şi timp de 8 luni cât a ţinut-o sechestrată, a violat-o de nenumărate ori. ”În perioada noiembrie 2016-iunie 2017, bărbatul, profitând de imposibilitatea unei minore, în vârstă de 13 ani, de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Pe 12 august, Judecătoria Brăila a respins cererea Parchetului de arestare preventivă a bărbatului, plasându-l sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Procurorii au contestat decizia, iar în cursul zilei de marţi, 18 august, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza mandatului emis de către Tribunalul Brăila, şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Răpire într-o comunitate de romi. O fetiţă de 9 ani a fost luată de pe stradă pentru a fi forţată să se mărite

Copilă răpită de un şmecher cu VW Passat şi violată. Cum a încercat agresorul să scape de pedeapsă

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite