Încăierare între două bande rivale în plină stradă. Două persoane au ajuns la spital în urma loviturilor primite

Încăierare între două bande rivale în plină stradă. Două
persoane au ajuns la spital în urma loviturilor primite

FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii din oraşul vasluian Negreşti au reţinut trei bărbaţi sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceştia au fost implicaţi alături de alte patru persoane într-o încăierare generală pe străzile oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

La câteva zile după încăierarea dintre două bande rivale din oraşul vasluian Negreşti, în urma căreia două persoane au fost spitalizate, poliţiştii au stabilit cauza conflictului şi persoanele implicate în altercaţie.
 
Pe 20 noiembrie, la ora 23,30, pe strada Nicolae Iorga din oraşul Negreşti, doi tineri, cu vârstele de 19, respectiv 15 ani, şi-au adresat injurii şi s-au lovit reciproc, pe fondul unei stări conflictuale anterioare.
 
Conflictul a degenerat, iar la altercaţia dintre cei doi s-au implicat alţi 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 44 de ani, toţi din aceeaşi localitate. 

În urma loviturilor pe care şi le-au administrat, doi bărbaţi în vârstă de 44, respectiv 19 de ani, au suferit vătămări corporale ce vor necesita 20 – 25 zile de îngrijiri medicale, respectiv 8 – 9 zile de îngrijiri medicale. 
 
”În data de 21 noiembrie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii negreşteni au luat faţă de 3 bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 32 şi 44 de ani măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, aceştia urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 15 şi 19 ani, sunt cercetaţi în stare de libertate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. 
 
Poliţiştii continua cercetările în acest caz pentru a stabili dacă au fost şi alte persoane implicate în încăierarea de pe străzile oraşului Negreşti.
 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările