Strauss Festival Orchestra Vienna va susţine un concert şi la Turnu Severin

Strauss Festival Orchestra Vienna va susţine un concert şi la Turnu Severin

FOTO Facebook Palatul Culturii Teodor Costescu

Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă, pentru al unsprezecelea an consecutiv în România, spectacolul „Vienna Classic Christmas”. Evenimentul va avea loc şi pe scena Palatului Culturii „Teodor Costescu”, miercuri, 11 decembrie 2019, de la ora 19:30.

Spectacolul „Vienna Classic Christmas”, susţinut de Strauss Festival Orchestra, este un magnific concert de Crăciun, care pregăteşte auditoriul pentru sărbătorile de iarnă, într-o manieră autentic vieneză. Programul Orchestrei se desfăşoară, precum în cazul Concertului de Anul Nou de la Viena, în jurul celebrelor valsuri şi polci ale dinastiei Strauss.

Strălucirea Orchestrei vieneze va fi completată în acest an de o prezenţă interpretativă remarcabilă: soprana Leontina Văduva. Cunoscută publicului meloman naţional şi internaţional drept o solistă de excepţie, soprana Leontina Văduva a dat viaţă marilor eroine ale operei. Este fiica cântăreţei de muzică populară Maria Ciobanu.

Strauss Festival Orchestra Vienna va răspândi strălucirea şi fastul Vienei peste toată ţara, într-un amplu turneu naţional, cuprinzând 10 oraşe. El va începe pe 10 decembrie, la Craiova, sărbătorind 11 ani de succes în România şi se va încheia pe 20 decembrie, în Bucureşti, la Sala Palatului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: