Mehedinţeni amendaţi pentru nerespectarea interdicţiilor impuse de ordonanţele militare

Mehedinţeni amendaţi pentru nerespectarea interdicţiilor impuse de ordonanţele militare

Instituţia Prefectului Mehedinţi informează că în ultimele 24 de ore, angajaţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei Locale şi Armatei au participat la mai multe acţiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în judeţul Mehedinţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

450 de poliţişti mehedinţeni au participat la peste 600 de misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID 19. A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare la domiciliu in cazul a peste 900 persoane şi 444 locaţii de carantinare/izolare. De asemenea au fost aplicate 65 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei, în valoare de 216.000 lei

51 de patrule mixte ale Jandarmeriei cu Poliţia au verificat 194 persoane aflate în izolare la domiciliu în 35 localităţi, iar 22 jandarmi au constituit echipaje pentru însoţirea persoanelor către locaţiile de carantină, menţinerea ordinii publice la 13 locaţii de carantină. S-au aplicat 6 sancţiuni în valoare de 20.000 lei. În cadrul misiunilor au participat şi 6 patrule mixte poliţist – poliţist de frontieră.

În judeţul Mehedinţi, conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, 401 persoane se află în carantină (din care 15 persoane au intrat în carantină şi 71 persoane au ieşit din carantină în ultimele 24 ore), iar 707 de persoane sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu (din care 15 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu şi 53 persoane au ieşit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: