Crimă la Drobeta Turnu Severin. Fiul de 23 de ani şi-a omorât tatăl de 53 de ani cu peste 20 de lovituri de cuţit

Crimă la Drobeta Turnu Severin. Fiul de 23 de ani şi-a omorât tatăl de 53 de ani cu peste 20 de lovituri de cuţit

Casa unde s-a petrecut crima

Severinenii care locuiesc pe strada Orly sunt oripilaţi de cele petrecute luni dimineaţă în casa vecinului lor. Autorul crimei, Octavian Ştefan Filip (23 de  ani) avea încă sânge pe mână atunci când oamenii legii l-au scos cu câtuşe din curtea casei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele informaţii, fiul şi-a ucis luni (14 mai) tatăl, Cristian Filip (53 de ani), cu peste 20 de lovituri de cuţit aplicate în spate şi pe faţă. A pierdut mult sânge, astfel că echipajul medical când a ajuns la faţa locului anu a mai putut face altceva decât să constate decesul. Se pare că oribila crimă s-a petrecut pe fondul unei altercaţii, însă vecinii povestesc că exista de mai multă vreme în casa familiei Filip o stare conflictuală.

Victima a fost inspector la Finanţele Publice Mehedinţi.

Autorul crimei a absolvit o facultate în Danemarca , fiind adus în ţară de părinţii acestuia în urmă cu două zile.
„S-a întors de acolo cu un comportament ciudat, cu idei stranii, că vrea să schimbe lumea. Unii vorbesc că ar fi consumat şi droguri”, povesteşte un vecin.

Tânărul asasin a fost reţinut de poliţie pentru audieri şi va fi supus unei expertize psihologice la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs crima

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: