VIDEO Moarte misterioasă la Sulina: un tânăr de 26 de ani este căutat în Dunăre după două săptămâni de la dispariţie

VIDEO Moarte misterioasă la Sulina: un tânăr de 26 de ani este căutat în Dunăre după două săptămâni de la dispariţie

Căutările tânărului dispărut din Sulina FOTO ISU Delta Tulcea

La data de 23 decembrie 2019, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui tânăr de 26 de ani, în împrejurări necunoscute. Căutările în Dunăre au fost reluate la 9 ianuarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apropiaţii spun că Marius M. a fost bătut şi apoi s-ar fi înecat. „În seara cu pricina, tânărul a fost însoţit de alţi câţiva bărbaţi care l-ar fi bătut, iar tânărul de 27 de ani s-ar fi înecat. Bărbaţii care l-ar fi bătut pe tânărul înecat au fugit de la locul faptei şi din această cauză abia a doua zi s-a aflat de decesul acestuia. Luni 23 decembrie 2019, anchetatorii au venit la Sulina şi au prelevat probe din locul unde băiatul ar fi fost bătut, loc în care încă este vizibil sângele tânărului“, spun localnicii.
 
În replică, reprezentanţii IPJ Tulcea spun că verificările efectuate până in prezent nu au condus la indicii din care să rezulte faptul că persoana dispărută ar fi fost implicată într-o altercaţie fizică cu alte persoane înainte de momentul dispariţiei.
 
Conform ISU Delta Tulcea, astăzi au fost reluate căutările, după ce militarii au făcut acelaşi lucru şi în zilele de 23, 24 şi 26 decembrie. „În primele zile a fost utilizată o ambarcaţiune de tip IB5 (din aluminiu), care nu este dotată cu sonar, dar care permite căutarea prin dreptul malurilor, unde pot exista crengi, rădăcini, iar utilizarea sonarului nu ar fi fost oportună din pricina elementelor aflate în suspensie sub luciul apei.
 
În cea de a treia zi a fost utilizată o ambarcaţiune tip RIB (cu chilă rigidă şi borduri moi), dotată cu sonar, care a efectuat căutări în zonele de mijloc ale canalului, din locul indicat, până la farul nou, aproape de vărsarea Dunării în mare“, spun reprrezentanţii ISU Delta Tulcea. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: