Un bărbat a murit în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket din Timişoara. Reacţia magazinului

Un bărbat a murit în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket din Timişoara. Reacţia magazinului

FOTO Shutterstock

Un client al unui supermarket din Timişoara a murit în timp ce se afla la cumpărături, sub privirile celor care se aflau şi ei în magazin. Un echipaj medical a intervenit de urgenţă, însă nu a mai putut face nimic pentru bărbatul de 51 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul intrase în supermarket, miercuri seară, să îşi facă cumpărăturile, însă în timp ce se uita pe rafturi i s-a făcut rău. A încercat să îşi găsească un punct de sprijin, dar s-a prăbuşit pe jos.
 
Clienţii care erau în apropierea acestuia au chemat repede angajaţii magazinului care la rândul lor au sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei, însă cu toate eforturile depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 51 de ani.
 
Poliţiştii au blocat intrarea în magazin, clienţii fiind dirijaţi să pătrundă pe o altă uşă, până când trupul neînsufleţit avea să fie ridicat de medicii legişti.
 
Cel mai probabil bărbatul a facut un infarct, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei.
 
Reprezentanţii magazinului în care s-a petrecut tragedia au transmis condoleanţe familiei şi au cerut scuze clienţilor care au fost expuşi la intervenţia autorităţilor.
 
„Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timişoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile şi sincerele noastre condoleanţe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noştri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât şi pentru apelarea serviciului de urgenţă 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice. Totodată, le cerem scuze clienţilor noştri care au fost expuşi, fără voia lor, la intervenţia autorităţilor competente“, au transmis reprezentaţii Lidl.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: