Strada Alba Iulia din Timişoara, acoperită din nou cu umbrele colorate

Strada Alba Iulia din Timişoara, acoperită din nou cu umbrele colorate

Au apărut deja primele umbrele colorate FOTO Eye in the Sky

Asociaţia „Noi Re-Creăm” a lansat pentru al trelea an consecutiv la Timişoara proiectul „Coloreaza Oraşul”, ca urmare a succesului din 2014 şi 2015.

Ştiri pe aceeaşi temă

Strada Alba Iulia devene pentru o lună un important punct de atracţie pentru iubitorii de „selfie”. Anii trecuţi, Facebook a fost umplut cu fotografiile realizate pe strada Alba Iulia, acoperită de umbrele colorate.
 
Asociaţia „Noi Re-creăm” aduce pentru al trelea an consecutiv umbrelele colorate la Timişoara, în cadrul proiectului "Colorează Oraşul".
 
„Primăria Timişoara a fost cea care a făcut posibil acest proiect. Şi ne bucurăm că autorităţile publice locale înţeleg, apreciază şi susţin activităţile care le fac plăcere timişorenilor. Invităm voluntari să ni se alăture marţi de la ora 14.00. Toţi cei care ne vor ajuta vor primi câte o umbrelă cadou. Umbrelele vor sta pe cer în perioada Festivalului Timfloralis, dar şi după terminarea acestuia”,  spun reprezentanţii asociaţiei „Noi Re-creăm.. 
 
Montarea umbrelelor va dura două-trei zile. Anul acesta timişorenii sunt provocaţi la un concurs de fotografie prin care să-şi exprime latura artistică, iar cele mai inedite momente imortalizate sub umbrelele colorate  vor fi premiate! 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările