Primul tramvai turcesc este în drum spre Timişoara. Cei de la Bozankaya au făcut anunţul VIDEO

Primul tramvai turcesc este în drum spre Timişoara. Cei de la Bozankaya au făcut anunţul VIDEO

Tramvaiul fabricat la Ankara a fost vopsit în alb-violet FOTO Facebook/Bozankaya

Timişoara va avea 21 de tramvaie noi, în baza contractului de furnizare semnat în 2019 cu firma turcă Bozankaya Otomotiv. Primul a fost deja finalizat şi urmează să ajungă în oraşul de pe Bega.

Primul din cele 21 de tramvaie contractate de Primăria Timişoara de la firma Bozankaya a fost finalizat, au anunţat reprezentanţii companiei din Ankara.

Tramvaiul vopsit în alb-violet urmează să ajungă în câteva zile la Timişoara, acolo unde va începe o perioadă de teste.
 
“În prezenţa angajaţilor şi a reprezentanţilor presei, am trimis tramvaiul pe care l-am produs 100% inginerie turcească în fabrica noastră din Ankara, către Tmişoara, al treilea oraş ca mărime din România. Bozankaya a livrat un produs high-tech, tramvaiul fiind pritenos cu natura, având o lungime de 30 de metri, 100% podea joasă, cu o capacitate de 200 de pasageri, 63 de kilometri autonomie pe baterie, fară să fie conectat la reţeaua electrică. 
 
Este cel mai lung tramvai din lume care poate face o distanţă atât de lungă doar cu bateria proprie”, au transmis reprezentanţii companiei din Turcia.Vă mai recomandăm:

Au început testele de laborator pentru tramvaiele turceşti Bozankaya, care vor circula la Timişoara. Imagini inedite din fabrica de la Ankara
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările