O mână criminală a aprins 1.000 de baloţi de paie şi a lăsat proprietarii fără munca de un an

Paiele au ars în doar câteva minute, pompierii reuşind doar să salveze cele 30 de animale care riscau să fie ucise de foc. Proprietarii baloţilor sunt disperaţi că nu au alţi bani pentru a cumpăra paie, iar animalele vor muri de foame.

Ştiri pe aceeaşi temă

Disperare mare, în noaptea de duminică spre luni, în comuna timişeană Şandra. În toiul nopţii, pe când se întorceau spre case, mai mulţi gospodari au observant flăcări mari în dreptul caselor lor. Îngroziţi de gândul că locuinţele le-ar fi putut lua foc, oamenii au rupt-o la fugă. Când au ajuns acasă, gospodarii şi-au dat seama că toata munca lor de peste an era în flăcări.

Oamenii au deposit nu mai puţin de 1.000 de baloţi de paie pe terenul arabil din spatele caselor. Nu ştiu cu ce au greşit, dar sunt convinşi că o mână de criminal a dat foc paielor. Cubaloţii, timişenii şi-au propus să îşi hrănească animalele până la finalul anului. În plus, mai bine de jumătate dintre paie ar fi urmat să fie vândute, iar cu banii obţinuţi, ţăranii şi-ar fi uşurat existenţa.

Acum, în plină iarnă, oamenii spun că nu au de unde să facă rost de alţi baloţi şi că nu au banii necesari pentru a cumpăra alte paie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările