Manu Chao concertează în această seară la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara

Manu Chao concertează în această seară la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara

Manu Chao FOTO Wikimedia.org

Concertul Manu Chao La Ventura va avea loc de la ora 21.00. Intrarea spectatorilor se poate face de la ora 19.00.

Artistul francez Manu Chao a ajuns aseară la Timişoara, iar în această după-amiază se va întâlni cu reprezentanţii asociaţiei “Ceva de Spus”. Persoanele cu dizabilităţi din asociaţie vor avea acces gratuit la spectacolul din această seară.

Concertul cu Manu Chao, de la Muzeul Satului Bănăţean, va începe la ora 21.00. Biletele costă 75 de lei şi se pot cumpăra şi de la poarta muzeului. Spectatorii vor putea intra cu începere de la ora 19.00.

Evenimentul se doreşte o încălzire pentru festivalului PLAI, care se va desfăşura în perioada 12-14 septembrie. Va fi o porţie bine închegată de rock, şansonetă, salsa, reggae, ska şi rai.

Concertul va avea loc pe noua scenă a Muzeului Satului Bănăţean, o construcţie ce va avea şi două aripi de şase metri pe care vor sta echipamentele alese de managementul artistului. Au fost demontate şi cele două umbrare din faţa scenei pentru a oferi vizibilitate foarte bună şi din spate.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările